Lijst Raster
Quick View
Sale
Alista Eleve Kinder Balletschoenen van Canvas
Alista Eleve balletschoen is een perfect model om aan te schaffen voor beginnende, jonge balletdanseressen. Gemaakt van stretch canvas met elastische randen, waardoor de balletschoenen prettig aan zullen voelen op de huid en zo licht zijn als een sokje. De Alista Eleve bal...
€ 12,95 € 9,95
      Lijst Raster

Kinderschoenen

Voor kinderen zijn er, net als voor volwassenen, dansschoenen te vinden in verschillende stijlen. Zo zijn er speciale kinderschoenen voor Ballroom en Latin, die speciaal zijn gemaakt voor een kindervoet. De hak van de meisjesschoenen is bijvoorbeeld lager en breder dan de hakken onder standaard dansschoenen. Ook is het voetenbed comfortabel en stevig. 

Voor streetdance, hiphop en jazzdance zijn ook speciale dansschoenen nodig. Het is verleidelijk om te gaan dansen op gymschoentjes of sneakers, maar dit is erg slecht voor de enkels en de knieen. Bij Dansschoenen.nl verkopen we speciale danssneakers met splitzolen en spinpoints, waarop je een stuk makkelijker danst! De danssneakers zijn licht en flexibel, en laten je soepel draaien zodat je knieen en enkels worden ontlast. Voor jazzdance zijn er ook lichtere schoentjes verkrijgbaar, die geschikt zijn als je niet zo veel hoeft te springen in de les en juist zo weinig mogelijk wilt voelen van je schoenen.  

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME