Menu
  •  
  •  
  •  

So Danca SD16 Unisex Balletschoenen van Elastisch Canvas

So Danca SD16 Canvas Balletschoenen met splitzool en unisex pasvorm Bestseller
€ 24,95 (inc 21% BTW)
+
SoDanca
€ 24,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

So Danca SD16 balletschoenen hebben een verfijnde pasvorm wat ze zeer geschikt maakt voor dames, heren en kinderen. Het elastische canvas zorgt ervoor dat de schoenen goed om de voeten aansluiten over de gehele lengte een breedte. 

Onder de voorvoet en onder de hiel zijn suède splitzolen geplaatst om goed te kunnen draaien en betere grip te hebben op de dansvloer. De splitzool van deze So Danca balletschoen biedt extra flexibiliteit, waardoor het strekken en flexen van de voeten zeer goed zichtbaar is. Met de gekruiste elastieken bandjes over de wreef blijft dit model  goed aan je voeten zitten tijdens de ballet of moderne dansles. Dit model So Danca SD16 balletschoenen is door al deze kwaliteiten een van de meest verkochte en geliefde balletschoenen van dit moment.

  • Kleur: Zwart, wit, zalmroze, zand, karamel en mokka
  • Materiaal: Elastisch canvas en suede
  • Model: Gekruiste bandjes en splitzolen

 

Let op! De SoDanca SD16 valt klein uit. Bestel altijd uw eigen Europese schoenmaat, dan meten wij de correcte maat voor u na. Al eerder deze balletschoenen gehad? Laat dan een opmerking achter tijdens het bestelproces met de SoDanca maat die u wenst te ontvangen.


 

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode in Hoofdletters: FIRSTTIME